Общи Условия

 ОБЩИ УСЛОВИЯ за ползване на интернет сайт и online магазин: “www.boutiqueamilius.com”. Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. Амилиус БГ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие. Променените условия ще бъдат публикувани в сайта. С натискане на линк или бутон, разположен на страниците на www.boutiqueamilius.com, потребителят се съгласява/приема  да спазва тези “Общи условия”.

Общи условия:
“ www.boutiqueamilius.com ” е уебсайт за електронна търговия на публикуваните в него стоки.
Този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка на артикули онлайн (online) от Амилиус БГ ЕООД.
Амилиус БГ ЕООД чрез “ boutiqueamilius.com ” има право да променя цените на предлаганитестоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят едлъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.
Вписани неверни или сгрешени данни, при подаване на заявка, Амилиус БГ ЕООД чрез “www.boutiqueamilius.com” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
Договорът с Клиента се счита за сключен, след като Амилиус БГ ЕООД чрез “www.boutiqueamilius.com”  заявка за покупка попълнена правилно от Клиента в процеса на поръчка.
Амилиус БГ ЕООД чрез “www.boutiqueamilius.com” се задължава след получаване на заявка от Клиента, да му изпрати желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.
Амилиус БГ ЕООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълниданни в направена поръчка на адрес “www.boutiqueamilius.com”
Амилиус БГ ЕООД не гарантира наличността на стоката в момента на завършване на поръчката!
Амилиус БГ ЕООД не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация.
Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. Амилиус БГ ЕООД допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.
Добавянето на продукт в „количката” не резервира продукта и е възможо до приключване на поръчката този продукт да бъде изчерпан. Само потвърждаването на поръчката от наш служител гарантира доставката на продукта.
Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.
Поръчаните чрез сайта продукти се придружават от товарителница (касов бон) или фактура, (ако такава е поискана при приключване на поръчката)

Права и задължения на страните
Амилиус БГ се задължава:
да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 4 работни дни;
да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока. Срокът може да бъде удължен до 14 раб.дни

Клиентът се задължава:
да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
да плати цената на стоката според условията
да заплати разходите по доставката според описани в информацията за доставка и плащане на стоки.
да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Условия за доставка
Доставки се извършват само до адреси на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката.
Куриерските фирми, с които работим са СПИДИ и ЕКОНТ (ако желаете артикулите да бъдат доставени до офис на куриер ).
Политика за поверителност
Личните данни, които попълвате при регистрация ще бъдат използвани единствено за обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин и възникнали проблеми свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителският акаунт и данните в него могат да бъдат изтрити при желание от страна на потребителя. Ние не събираме и не обработваме по никакъв начин данни на кредитни и дебитни карти. Покупката на продукт с дебитна или кредитна карта е защитено. Плащането се извършва чрез линк от нас към съответната система за разплащане в защитена интернет-страница и чрез криптирана връзка.

Shopping Cart0

Количка