Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ за ползване на интернет сайт и online магазин: “boutiqueamilius.com”. Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. Амилиус БГ ООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. С натискането на всеки един линк или бутон, разположени на страниците на boutiqueamilius.com (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези “Общи условия”.

Общи условия:
“ boutiqueamilius.com ” е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на Амилиус БГ ООД.
Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули онлайн (online) от Амилиус БГ ООД.
Амилиус БГ ООД чрез “ boutiqueamilius.com ” има право да променя цените на предлаганитестоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят едлъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.
При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Амилиус БГ ООД чрез “boutiqueamilius.com” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение напоръчката.
Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане Амилиус БГ ООД чрез “boutiqueamilius.com” на заявлението за покупка попълнено правилно от Клиента в процеса на поръчка.
Амилиус БГ ООД чрез “boutiqueamilius.com” се задължава след получаване на заявление от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.
Амилиус БГ ООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълниданни в направена поръчка на адрес “boutiqueamilius.com”
Амилиус БГ ООД не гарантира наличността на стоката в момента на завършване на поръчката!
Амилиус БГ ООД не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация.
Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. Амилиус БГ ООД допуска наличието на разминавания между обявените и действителните размери, за което не носи отговорност.
Добавянето на продукт в „количката” не резервира продукта и е възможо до приключване на поръчката този продукт да бъде изчерпан. Само потвърждаването на поръчката от наш служител гарантира доставката на продукта.
Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.
Поръчаните чрез сайта продукти се придружават от товарителница (касов бон) или фактура (ако такава е поискана при приключване на поръчката, която ще бъде изпратена от наш служител на електронната Ви поща)

Права и задължения на страните
Амилиус БГ се задължава:
да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 4 работни дни;
да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока; При промоции е възможно срокът за доставки да бъде удължен, но не с повече от 14 работни дни.
Клиентът се задължава:
да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
да плати цената на стоката според условията
да заплати разходите по доставката според описани в информацията за доставка и плащане на стоки;условията описани в информацията задоставка и плащане на стоки
да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, в срока, указан в информацията за доставка и плащане на стоки. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка. При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. Възможно е доставката да бъде ивършена на части, за което Клиентът ще бъде своевременно уведомен. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката втози срок, Амилиус БГ ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условия за доставка
Доставки се извършват само до адреси на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при заплащане с кредитна или дебитна карта и при предварително съгласувана цена на доставката.
Възможо е поръчката да бъде разцепена на 2 или повече доставки, ако поръчаните артикули не са налични в един и същ склад, но таксуването в случаите, в които се дължи цена за доставката, е само веднъж. Куриерските фирми, с които работим са СПИДИ (ако желаете артикулите да бъдат доставени до офис на куриер ) и РАПИДО (ако предпочитате да получите артикулите на удобен за Вас адрес, различен от офис на куриер)
Политика за поверителност
Личните данни, които попълвате при регистрация, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин и връзка с Вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителският акаунт и данните в него могат да бъдат изтрити при желание от страна на потребителя. Ние не събираме и не обработваме по никакъв начин данни на кредитни и дебитни карти (като номер на карта, код на карта и т.н.). Въвеждането на такива данни от Вас, при заплащане на поръчка с банкови карти, се извършва чрез линк от нас към съответната система за разплащане в защитена интернет-страница и чрез криптирана връзка.

Shopping Cart0

Количка